Rouwverwerking Amsterdam

Je geliefde verliezen raakt je tot op het bot. En verandert álles.
Daarmee moeten leven is zwaar en vraagt veel van je. Niet alleen in de begintijd als de rouw heftig en ontregelend is maar ook later als niemand zich meer realiseert hoeveel verdriet en gemis er nog is. Rouwen kan zo eenzaam zijn. En steun bij je proces van rouwverwerking zo belangrijk.

Ondersteuning bij je rouwverwerking

Hoe zou het voor je zijn…..

  • als er naast je vrienden ook een professional is om op terug te vallen? Iemand waar je terecht kunt zonder bang te hoeven zijn dat je teveel bent. Of te verdrietig.
  • als er een plek is waar je rouw beschouwd wordt als een normaal deel van jou en je gevoelens en gedachten niet weg hoeven maar welkom zijn? Ook die waarvoor je je misschien geneert.
  • als je je rouw de tijd en aandacht kunt geven die het nodig heeft en je je proces van rouwverwerking kunt leren vertrouwen?
  • als je kunt ontdekken hoe je jezelf het beste kunt helpen?

De persoonlijke aandacht en ondersteuning die je in de sessies krijgt, kunnen je helpen je weg te vinden in het leven van nu.

Hoe ziet een sessie eruit?

Schoenen uit, sloffen aan en dan naar boven waar je je op de bank kunt nestelen, aan tafel zitten of in een leunstoel plaatsnemen, wat je maar prettig vindt.
Je krijgt lekker thee of koffie (goeie melkschuimer!) en dan kijken we samen waar je uithangt: hoe het met je is en waar je tegenaan loopt in je rouw.

Misschien wil je gewoon praten en vertellen, een luisterend oor. Misschien moet er nodig gehuild worden of flink gevloekt. Misschien wil je iets over mijn ervaringen horen of is het fijn dat ik iets toelicht over rouw en rouwverwerking. Misschien werken we met schrijfoefeningen, meditatietechnieken, zacht lichaamswerk, een Gestaltoefening of visualisatie. Dat wat het meest behulpzaam is. En altijd in samenspraak met jou.

Een sessie kan lucht geven, verhelderend zijn, troostend, stimulerend of heel teder. En soms zullen we ook erg lachen. Meestal is het een beetje van alles.

 

Je geliefde verliezen verandert álles.

 

 

Praktisch

We starten met een oriënterend gesprek van ongeveer een uur via Zoom of per telefoon.
Hier zijn geen kosten aan verbonden. Ik zal je wat vragen stellen en samen kijken we wat jij nodig hebt en of dat ook is wat ik kan bieden. En of we een goede match zijn natuurlijk!
Na het gesprek kun je bedenktijd nemen of we plannen een eerste afspraak.

Sessies

Om de holding en support van coachingsessies te versterken bied ik de sessies aan in een pakket van 6 of 3 keer.
Is de rouw nog overweldigend voor je en ben je aan het overleven? Dan is een pakket van 6 sessies aan te raden. Wil je daarna nog doorgaan, dan kun je kiezen uit een vervolgpakket van 3 of 6 keer.

Ben je al langer in de rouw en loop je onverwacht ergens tegenaan of zit je weer even vast, dan kun je in overleg ook kiezen voor een pakket van 3 sessies.

De sessies van beide pakketten vinden plaats in een aaneengesloten periode van maximaal 4 maanden. (En mocht dat niet helemaal lukken ivm vakantie ofzo, dan overleggen we natuurlijk even.)

Extra: Facebook-community: Sisters in Grief

Wie met mij werkt kan ook toegang krijgen tot de besloten Facebookgroep Sisters in Grief – Het Rouwkollektief. Daar kun je andere vrouwen ontmoeten die ook bezig zijn met rouwverwerking en desgewenst uitwisselen, elkaar aanmoedigen en begrip vinden.

Een sessie duurt 5 kwartier met mogelijke uitloop.
Een pakket van 6 sessies kost € 590 inclusief 21% btw
Je kunt kiezen voor betaling in 1, 2 of 3 keer.

Een pakket van 3 sessies kost € 295,- inclusief 21% btw.
Je kunt kiezen voor betaling in 1 of 2 keer.

De eerste betaling vindt plaats voor de eerste sessie. Besluit je na de eerste sessie niet door te gaan, dan krijg je het resterende bedrag (minus 1 sessie) terug.

Wat krijg je hier voor

  • Gratis oriënterend eerste gesprek van 30 minuten per Zoom of telefoon.
  • 6 (of 3) sessies van vijf kwartier in een aaneensluitende periode van max 4 maanden.
  • De mogelijkheid mij te mailen tussen twee sessies in.
  • Toegang tot de besloten Facebookgroep Sisters in Grief – Het Rouwkollektief, waar je contact kunt hebben met lotgenoten. Gelijkgestemde vrouwen die net als jij hun partner verloren hebben.

Mijn praktijk aan huis bevindt zich in Amsterdam Zuid-Oost met gratis parkeergelegenheid en een goede OV verbinding.

 

 

Sessies helpen je om je weg te vinden in het leven van nú.

Interesse in hulp bij je rouwverwerking in Amsterdam?

Ben je toe aan gerichte persoonlijke hulp bij je rouwproces of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met me op door het contactformulier in te vullen. Je kunt ook mijn antwoordapparaat inspreken op 020-6624326
Ik neem dan z.s.m. contact met je op om een oriënterende afspraak te plannen per Skype of telefoon.

 

 

Goede ondersteuning bij rouwverwerking is zo belangrijk!

 

Iets anders nodig?

Is dit toch niet precies wat je nodig hebt? Mijn aanbod blijft zich uitbreiden. Je bent van harte welkom om mijn nieuwsbrief te volgen zodat je als eerste op de hoogte blijft van de ontwikkelingen. En de blogs en tips over leven met rouw kunnen je alvast de eerste steun geven!

 

Contactformulier