Zomer-retraite 2021

 

 

Betalings- en Annuleringsvoorwaarden (Algemeen en i.v.m. Corona)

 

 

Betalingsvoorwaarden

De retraite kost  € 525,-
Bij aanmelding tot 25 april 2021 betaal je € 475,-
Je ontvangt hiervoor een factuur.

De aanbetaling is € 200,- en dient binnen 2 weken betaald te worden.
Het resterende bedrag wordt uiterlijk 28 mei 2021 betaald, als we zeker weten dat de retraite van regeringswege mag doorgaan.
Met de aanbetaling bevestig je je deelname, verplicht je je tot betaling van het resterende bedrag en ga je tevens akkoord met de annulerings-voorwaarden.


Annuleringsvoorwaarden Algemeen:

 

  • Bij annulering tot 3 maanden voor de start van de retraite betaal je 50% van het totaalbedrag van de retraite als annuleringskosten.
  • Bij annulering tot 2 maanden voor de start van de retraite betaal je 75 % van het totaalbedrag van de retraite als annuleringskosten.
  • Bij annulering tot 1 maand voor de start van de retraite betaal je 100 % van het totaalbedrag van de retraite als annuleringskosten.

Mocht je moeten annuleren en er een wachtlijst zijn met iemand die je plek op dat moment in kan nemen, dan betaal je uitsluitend € 50,- administratiekosten. Het resterende bedrag wordt dan teruggestort.

 

Annuleringsvoorwaarden i.v.m. Corona

 

  • Mocht de retraite geannuleerd moeten worden door opgelegde maatregelen vanuit de regering dan krijg je 100% restitutie van
    het tot dan toe betaalde bedrag.
  • Mocht je moeten annuleren omdat je zelf Corona hebt gekregen, dan geldt dit als een gewone annulering en gelden de annuleringsregels zoals beschreven onder Annuleringsvoorwaarden Algemeen.
  • Mocht je in de dagen voorafgaande aan de retraite mogelijk Corona gerelateerde klachten krijgen – of een huisgenoot hebben met klachten – laat je dan zsm testen of doe een sneltest. Hopelijk heb je een negatieve uitslag en kun je met een gerust hart meedoen!

 

Mocht je moeten annuleren en er een wachtlijst zijn met iemand die je plek op dat moment in kan nemen, dan betaal je uitsluitend € 50,- administratiekosten. Het resterende bedrag wordt dan teruggestort.